Контакти
м. ЧЕРНІВЦІ, вул. АЛЕКСАНДРІ, 101
РЕЄСТРАЦІЯ
Оптова торгiвля пряжею
ЗВОРОТНІЙ ЗВ’ЯЗОК
Виберіть зручний для Вас час, і наш менеджер зв'яжеться з Вами
Ім’я
Не вірно введено!
Телефон
Не вірно введено!
Зручний час для Вас
Не вірно введено!
Повідомлення
Не вірно введено!
Повідомлення надіслано!
МЕНЮ
ЗАКРИТИ МЕНЮ

Нові надходження ниток та пряжі в компанії «Полістар»

07-10-2022
Хочемо поділитися чудовою новиною, для тих, хто очікував нові надходження – з 10.10 в нас приходить нова поставка латексу необплетеного, суворої бавовни 34/1, поліаміду для вишивки в оновленій кольоровій гаммі та прекрасної нитки для зимової шкарпетки Sempati NM 6,5/1 в широкій кольоровій палітрі.

Sempati NM 6,5/1
Це нитки, які використовуються у виробництві теплої та якісної продукції. У своєму складі мають натуральну вовну, високоякісний поліамід – для кращих тактильних відчуттів, та акрилову пряжу, м’яку та приємну на дотик, яка додає виробам міцності, світлостійкості і термопластичності.

Кольоровий поліамід для вишивки

Поліамідні нитки вирізняються високим рівнем міцності та ударної в'язкості. Волокна нитки стійкі до стирання, багаторазових вигинів, тривалий час зберігають форму. Вони відрізняються діаметром та лінійною щільністю, від яких залежить розривна міцність. Основна їхня перевага в порівнянні з натуральними аналогами – вологостійкість. На волокнах не утворюється грибок і цвіль, при намоканні вони не втрачають своїх властивостей. Ще одна перевага поліамідної нитки – це біостійкість. Волокна не руйнуються під впливом UV-випромінювання, стрибків температур, термоокислювачів, морської солі.

100% сувора (незабарвлена) бавовна
100% бавовняної пряжі виготовляється з бавовни-волокна. Залежно від способу прядіння розрізняють наступні види пряжі:
– гребінна (виходить з довговолокнистої волокни і є менш ворсистою, більш гладкою, тонкою і міцною на розрив);
– кардна (виходить з бавовняних волокон середньої довжини. Головною відмінністю від гребінної пряжі є велика товщина і менша міцність).

Латекс 40/40, 40/60, 42/60 білий, чорний
Латекс активно використовується в текстильному виробництві, має багато корисних властивостей та незамінний у виробництві багатьох предметів побуту.
Пориста структура латексу сприяє хорошій циркуляції повітря, що дозволяє виробу провітрюватися, не вбирати вологу і запахи. Природні антибактеріальні властивості латексу перешкоджають появі цвілі і вологи, кліщів і інших комах, тому вироби з латексу стерильні і гігієнічні.
Латекс еластичний і м'який, він не створює ніяких шумів, на відміну від штучних аналогів. Латекс швидко приймає первісну форму, тому вироби з нього досить зносостійкі і довговічні.
Латексна гумка – це гумка дуже гарної еластичності без текстильної обробки, без обплетення. Вона також може обплітатися (закручуватися) бавовняною ниткою, люрексовою ниткою, поліестеровою ниткою. Обплетення надає резинці міцності та необхідного кольору.