Контакти
м. ЧЕРНІВЦІ, вул. АЛЕКСАНДРІ, 101
РЕЄСТРАЦІЯ
Оптова торгiвля пряжею
ЗВОРОТНІЙ ЗВ’ЯЗОК
Виберіть зручний для Вас час, і наш менеджер зв'яжеться з Вами
Ім’я
Не вірно введено!
Телефон
Не вірно введено!
Зручний час для Вас
Не вірно введено!
Повідомлення
Не вірно введено!
Повідомлення надіслано!
МЕНЮ
ЗАКРИТИ МЕНЮ

Чим хороші ортопедичні подушки з латексу?

22-02-2023
Полістар вже багато років поспіль плідно співпрацює з компанією-передовим виробником латексу в Таїланді. В асортименті нашої компанії є латексна гумка, а з 2022 року – власне виробництво латексної нитки, обплетеної з поліестером та поліамідом. В цьому році ми почали поставляти з Таїланду новинку – подушки з натуральної 100% латексної піни.

Давайте детальніше розберемось, що таке латекс і чим хороші ортопедичні подушки з латексу.

Для латексних подушок в якості наповнювача використовують пружний і м'який на дотик матеріал з соку вічнозеленого дерева Гевея, що при використанні сучасних технологій перетворюють на пружну латексну піну. Щоб отримати одне відро натурального латексу, потрібно 3-4 дерева гевеї, тому матеріал дорогий. Процес збору та його обробки кропіткий та трудомісткий. Саме дерево вельми примхливе, адже потрібний молочний сік виділятиметься при певних погодних умовах – це має бути теплий тропічний клімат з високою вологістю, тому на сьогоднішній день головним виробником натурального латексу вже багато років залишається Таїланд.

Латексна подушка ідеально поєднує ортопедичні та гіпоалергенні властивості, забезпечує правильне положення шиї, швидке засинання і комфортне пробудження. Завдяки пористій структурі латексу, у подушках вільно циркулює повітря, що дозволяє виробу провітрюватися, не вбирати вологу і запахи, а еластична та пружна структура створює приємну підтримку для шиї і голови. Природні антибактеріальні властивості латексу перешкоджають появі цвілі і вологи, також поява кліщів і інших комах виключена, тому вироби з латексу стерильні і гігієнічні.

Переваги подушок з латексу:

• Гігієнічність та гіпоалергенність.
• Виражений ортопедичний ефект.
• Відсутність деформацій. Подушка швидко відновлює форму.
• Здатність пропускати повітря.
• Позбавлення від головного болю. Латекс пружний, м'який і при цьому добре тримає форму — відмінний варіант для тих, хто страждає від головних болів.
• Довговічність. Латекс міцний і зносостійкий. За умови правильної експлуатації подушка може прослужити більше 10 років, зберігши свої властивості.
• Відсутність медичних протипоказань (за винятком рідкісної алергії при прямому контакті з латексом).
• Подушки з натурального латексу вимагають мінімального догляду. Кожен виріб має чохол, який можна легко зняти та випрати.

На відміну від пір'яних виробів, в латексних не накопичуються пил, мікроби й різні мікроорганізми, вони гіпоалергенні та мають виражений ортопедичний ефект, тому споживачі все частіше обирають саме їх.