Контакти
м. ЧЕРНІВЦІ, вул. АЛЕКСАНДРІ, 101
РЕЄСТРАЦІЯ
Оптова торгiвля пряжею
ЗВОРОТНІЙ ЗВ’ЯЗОК
Виберіть зручний для Вас час, і наш менеджер зв'яжеться з Вами
Ім’я
Не вірно введено!
Телефон
Не вірно введено!
Зручний час для Вас
Не вірно введено!
Повідомлення
Не вірно введено!
Повідомлення надіслано!
МЕНЮ
ЗАКРИТИ МЕНЮ

Нове виробництво гумки для бахіл та масок

28-03-2023
Вже 20 років ТОВ «Полістар» впевнено лідирує на ринку оптової торгівлі пряжею та нитками різнобічного складу, використовуючи новітні технології та кожен день вдосконалюючи якість пропонованої продукції, умови праці та роботи з клієнтами.

Наша компанія постійно розвивається, аналізуючи потреби споживачів, та завжди пропонує затребуваний товар. На початку 2023 року фірма започаткувала виробництво гумки (резинки) для медичних одноразових бахіл, шапочок і масок. Фірма має власне сучасне обладнання, тож завжди пропонує якісний товар за гарною ціною.

В основі виробництва гумки (резинки) використовується латекс 40/40, обплетений 150-м поліестером. Товщина нитки 1 мм. Колір – білий.

Бахіли одноразові використовуються в лікувально-профілактичних установах, операційних, оглядових кабінетах, у виробничо-промислових зонах та інших приміщеннях, де необхідно дотримуватися санітарно-гігієнічних норм. Головне їх призначення — це збереження та підтримання чистоти в приміщенні. Тому вкрай важливо, щоб продукція була якісною, а гумка не рвалась, тим самим приводячи виріб у непридатність. Чим міцніше плівка і вища якість гумки, тим більш зносостійка продукція виходить.

Бахіли та шапочки, оснащені нашою гумкою, мають надійну фіксацію виробів та не рвуться.

Данна латексна гумка може використовуватись для медичних бахіл, одноразових бахіл, для респіраторів, масок, шапочок та бірок.

Вартість, умови співпраці та детальну інформацію – радо надасть менеджер напрямку за контактним номером: +38 (050) 374-51-11.