Контакти
м. ЧЕРНІВЦІ, вул. АЛЕКСАНДРІ, 101
РЕЄСТРАЦІЯ
Оптова торгiвля пряжею
ЗВОРОТНІЙ ЗВ’ЯЗОК
Виберіть зручний для Вас час, і наш менеджер зв'яжеться з Вами
Ім’я
Не вірно введено!
Телефон
Не вірно введено!
Зручний час для Вас
Не вірно введено!
Повідомлення
Не вірно введено!
Повідомлення надіслано!
МЕНЮ
ЗАКРИТИ МЕНЮ

Polistar – офіційний дистриб'ютор Papirna Moudry

02-06-2023

В асортименті компанії "Полістар", окрім ниток та пряжі різнобічного складу та широкої палітри кольорів, також є великий вибір якісної та ефективної продукції від шкідників: липкі стрічки від мух та молі, пастки для тарганів та плазуючих комах, пастки від гризунів, нетоксичний клей для лову мишей.

Наша компанія є офіційним дистриб'ютором чеської компанії «Papirna Moudry», найбільш відомими товарами якої є липкі стрічки від мух Panther Original та Ecostripe, від молі Ferokap, а також клей від мишей Ratrap. Купуючи дані товари у нас, Ви завжди отримуєте тільки оригінал зі 100% гарантією якості.

Розкажемо про кожну з даної продукції детальніше.

Пастка для цукрової лусочниці SilverBand
Це односторонній клеючий пояс, який складається в будиночок-трикутник і забезпечує ефективне уловлювання цукрової лусочниці.
Пастки для тарганів і плазуючих комах
Пастки від тарганів та повзаючих комах ми пропонуємо будь-якої форми та дизайну відповідно до вимог замовника. Клей, що використовується в пастці, містить харчову приманку для збільшення ефективності впливу.
Клейка пастка-книжка від гризунів і комах RataBook
Дуже ефективна пастка у вигляді книжки, призначена для лову гризунів, а також плазуючих комах – тарганів і мурашок. Її можна використовувати всюди, вона не містить отрути, а для підвищення привабливості можна додати приманку в клеючу основу.
Липкі стрічки від мух в різних форматах
Це клейкий пояс з приманкою, що ефективний для всіх видів комах даного виду. Миттєва клеюча здатність та липкість забезпечують уловлювання мух навіть при слабкому контакті з клеєм.
Липка смуга FeroBand з феромонами
Односторонній клеючий пояс із принадою-феромоном забезпечує ефективне вловлювання самців 4 видів харчової молі: зернової, млинової, сухофруктової та комірної. Феромонні пастки ефективні та прості у використанні.
Пастка для плазуючих комах і гризунів RataBand
Дуже ефективна клей-пастка для плазуючих комах, яку можна використовувати скрізь – на кухнях, в їдальнях, складах і подібних місцях. Пастка не токсична, не містить отрути і не представляє небезпеки для навколишнього середовища.
Нетоксичний клей RaTrap
Клей призначений для уловлювання гризунів, перш за все мишей і також повзучих комах.

Для деталей та оформлення оптових замовлень – напишіть, будь ласка, Вашому персональному менеджеру, або подзвоніть за телефоном: +38 050 374 51 11
Каталог усієї продукції даної категорії можна знайти за посиланням:
www.polistar.com.ua/ua/catalog/195469-Lipk-strchki-vd-muh-mol.html