Контакти
м. ЧЕРНІВЦІ, вул. АЛЕКСАНДРІ, 101
РЕЄСТРАЦІЯ
Оптова торгiвля пряжею
ЗВОРОТНІЙ ЗВ’ЯЗОК
Виберіть зручний для Вас час, і наш менеджер зв'яжеться з Вами
Ім’я
Не вірно введено!
Телефон
Не вірно введено!
Зручний час для Вас
Не вірно введено!
Повідомлення
Не вірно введено!
Повідомлення надіслано!
МЕНЮ
ЗАКРИТИ МЕНЮ

Сонячна енергетика на виробництві «Полістар»

28-06-2023
Сонячні електростанції – інженерні споруди, інтерес до яких постійно зростає. Це обумовлюється їхніми значними перевагами. Принцип дії сонячної електростанції дозволяє системі генерувати енергію за будь-якої погоди та незалежно від пори року (взимку – до 15%). Окрім автономності у енергопостачанні, серед інших надважливих моментів – це зменшення шкідливих викидів, безшумність в роботі сонячних панелей, їхня безпека для навколишнього середовища, також довговічність, а після завершення експлуатації – можливість їх переробляти.

Та найблагородніша патріотична перевага використання сонячної енергії полягає в збереженні природи та поступовій відмові від паливних енергоносіїв. Україна залежить від імпорту палива для традиційних електростанцій з-за кордону. Нарощування потужності сонячних електростанцій зменшує потребу країни в дорогому газі та вугіллі, тим самим зміцнюючи енергетичну незалежність та сприяючи зростанню добробуту населення.

Наша компанія намагається постійно вдосконалювати свою роботу в різних напрямках, і встановлення сонячних панелей на початку 2023 року на нашому виробництві стало ще одним етапом в розвитку компанії та вираженням дбайливого відношення до екологічної системи нашої країни.

Також кілька років поспіль в компанії діє акція для клієнтів фірми – «Бережи природу та купуй дешевше». При новому замовленні в «Полістар», компанії-партнери можуть заощадити, повернувши наші конуси та коробки. Ми надаємо їм нове життя, піклуючись про нашу планету. Спільними зусиллями та невеличкими кроками ми зможемо вберегти нашу екологічну систему.