Контакти
м. ЧЕРНІВЦІ, вул. АЛЕКСАНДРІ, 101
РЕЄСТРАЦІЯ
Оптова торгiвля пряжею
ЗВОРОТНІЙ ЗВ’ЯЗОК
Виберіть зручний для Вас час, і наш менеджер зв'яжеться з Вами
Ім’я
Не вірно введено!
Телефон
Не вірно введено!
Зручний час для Вас
Не вірно введено!
Повідомлення
Не вірно введено!
Повідомлення надіслано!
МЕНЮ
ЗАКРИТИ МЕНЮ

Вибір пряжі

30-10-2023
Якість пряжі характеризується її міцністю, розтяжністю, пружністю, зрівноваженням скручування, рівністю, стійкістю фарбування та відсутністю дефектів. Для збереження зовнішнього виду та властивостей виробів необхідно, щоб нитки за показниками міцності, розтяжності, усадки відповідали особливостям основного матеріалу.

Саме від якості та характеристик вибраної пряжі залежатиме вигляд майбутнього виробу, його надійність та довговічність. Тому до вибору потрібно відноситись відповідально та купувати нитки та пряжу у перевірених компаній з багаторічним досвідом і надійними партнерами-виробниками. Перед покупкою варто ретельно вивчити основні властивості матеріалу: склад, товщину та довжину нитки, вагу, кольорову палітру.

Рекомендується брати пряжу та нитки з однієї партії, щоб унеможливити невеликі відмінності за тоном. Зверніть увагу, що чим більше метрів вказано в 100 г пряжі, тим вона тонша і виріб вийде легшим. Товста пряжа відмінно підійде для фактурних та об’ємних речей. Також обирати пряжу потрібно під конкретний виріб, а не навпаки. Визначьтеся зі структурою нитки, адже кожна має характерні риси.

Сьогодні пропонується великий вибір ниток та пряжі різнобічного складу, однотонних чи пофарбованих у різні кольори.

Одною з найпопулярніших ниток в усьому світі є акрил. Акрилова нитка – синтетичного походження, м’яка та приємна на дотик. Найчастіше використовується для в’язаних речей, що особливо актуально в осінньо-зимовий період. Подібна пряжа не так сильно зігріє, як вовняна, але дозволить втілити найнеймовірніші задуми. Якщо хочете отримати теплу та зносостійку річ, зверніть увагу на змішані нитки, в яких знайдете різні співвідношення акрилу з іншими нитками. Вовна, додана до акрилу, підвищує експлуатаційні та якісні характеристики речі; бавовну додають до акрилу для поліпшення гігієнічних властивостей; поліестер надає акрилу стійкість до вологи і підвищену міцність; а віскоза – посилює еластичність і шовковистість продукції.

Нитки та пряжа компанії «Полістар» виготовлені з якісної сировини за сучасними технологіями на передових виробництвах в Польщі, Чехії, Італії, Туреччини, Кореї, Китаю, Індії, Таїланду, В’єтнаму, Узбекистану, які є нашими надійними партнерами протягом багатьох років успішної співпраці. Тож Ви завжди можете бути впевнені в якості та характеристиках нашої продукції, що відповідає усім міжнародним стандартам, а ми здивуємо Вас широким асортиментом, який постійно оновлюється.