Контакти
м. ЧЕРНІВЦІ, вул. АЛЕКСАНДРІ, 101
РЕЄСТРАЦІЯ
Оптова торгiвля пряжею
ЗВОРОТНІЙ ЗВ’ЯЗОК
Виберіть зручний для Вас час, і наш менеджер зв'яжеться з Вами
Ім’я
Не вірно введено!
Телефон
Не вірно введено!
Зручний час для Вас
Не вірно введено!
Повідомлення
Не вірно введено!
Повідомлення надіслано!
МЕНЮ
ЗАКРИТИ МЕНЮ

Виробництво пряжі в Україні

05-05-2022

Дуже часто перед власниками магазинів для рукоділля виникає питання про гуртове постачання якісної пряжі, щоб задовольнити численні прохання клієнтів. Вибір надійного партеру займає чимало часу, адже щоб знайти найкращий товар, доводиться пройти ряд випробувань. Існує думка, що якісна пряжа відрізняється ціною. Частково це правда, особливо якщо говорити про імпортну пряжу, але компанія Polistar спробує розвіяти ці міфи.

За довгий період роботи на ринку, наша компанія стала надійним партнером для покупців і постачальників пряжі гуртом. Придбаний за цей час досвід, а також стабільні партнерські зв'язки, дозволяють нам запропонувати Вашій увазі асортимент пряжі, який оцінять навіть найвибагливіші клієнти.

Ми ніколи не стоїмо на місці і з кожним днем просуваємо нашу продукцію на новий рівень якості пропонованих товарів. Ви можете придбати у нас найпопулярніші види пряжі гуртом, перевірені досвідом усього світу. Асортимент нашої пряжі, величезна палітра кольорів, привабливі ціни і багаторічний досвід, дозволяють кожному з клієнтів по достоїнству оцінити якість нашої продукції і надійність при обслуговуванні.

Наша компанія займається безперервним моніторингом і оперативно реагує на всі модні світові тенденції і зміни, враховуючи при цьому особливості і потреби споживачів, що дозволяє нам пропонувати не тільки якісну, але і затребувану покупцями пряжу за доступними цінами, налагоджуючи зворотний зв'язок з клієнтами підприємства.

Щоб задовольнити всі Ваші потреби та смаки, ми імпортуємо пряжу провідних закордонних виробників. Крім того, ми є виробниками пневмоз’єднаних ниток.

Також у нас великий автопарк машин, що дозволяє здійснювати доставку в найкоротші терміни. Всі ці переваги та вже майже 20-річний успішний досвід в цій сфері, роблять нас лідерами на ринку пряжі!

Все ще вважаєте, що купити якісну пряжу та нитки за доступною ціною неможливо? Звертайтеся до нас, і ми переконаємо Вас, що це тепер не мрія, а реальність!