Контакти
м. ЧЕРНІВЦІ, вул. АЛЕКСАНДРІ, 101
РЕЄСТРАЦІЯ
Оптова торгiвля пряжею
ЗВОРОТНІЙ ЗВ’ЯЗОК
Виберіть зручний для Вас час, і наш менеджер зв'яжеться з Вами
Ім’я
Не вірно введено!
Телефон
Не вірно введено!
Зручний час для Вас
Не вірно введено!
Повідомлення
Не вірно введено!
Повідомлення надіслано!
МЕНЮ
ЗАКРИТИ МЕНЮ

Пряжа від компанії Polistar

16-05-2022
Пряжа – це нитка, що складається з волокон, з'єднаних шляхом скручування або склеювання. З давніх часів пряжа вважається важливим елементом для виробництва тканини. Варто сказати, що сьогодні пряжа має значно кращу якість, ніж ще кілька років тому. Але навіть і тепер, бувають випадки, коли разом із, здавалося б, якісним товаром, трапляються і низькосортні підробки, а це, в свою чергу, може стати для Вас і Ваших клієнтів вельми неприємним досвідом. Саме тому, рекомендується здійснювати закупівлю у фірмових та перевірених салонах, де пряжу постачають безпосередньо від довіреного виробника – це дозволяє не переживати за її якість, екологічність та міцність.

Почавши свій бізнес в області торгівлі пряжею в 2003 році і щорічно успішно розвиваючись, ми впевнено завоювали довіру наших клієнтів та партнерів. Ми чудово знаємо, що з гарної пряжі виходять відмінні вироби, і саме тому докладаємо максимум зусиль, щоб наша продукція радувала клієнтів не тільки широким асортиментом та рядом палітри кольорів, але і відмінною якістю.

Співпрацюючи з провідними виробниками пряжі з Польщі, Чехії, Італії, Туреччини, Кореї, Китаю, Індії, Таїланду, В’єтнаму, Узбекистану, ми завжди в курсі, що користується популярністю в тому чи іншому сезоні. Вся пряжа в асортименті компанії «Полістар» ретельно перевіряється, тому вона, без всяких сумнівів, найкращої якості та заслуговує Вашої уваги.

У нас можна знайти все, що потрібно, адже наша компанія ретельно стежить за останніми трендами, гнучко реагуючи на потреби своїх клієнтів. 

В нас широкий асортимент пряжі та ниток:
• Поліамідні нитки
• Поліестерові нитки
• Поліпропіленові нитки
• Еластанові нитки
• Бавовна 100%
• Бавовна-акрил-поліестер
• Акрилова пряжа
• Фантазійна пряжа.
Також, у нас власне виробництво пневмоз'єднаних ниток та латексу, обплетеного поліестером.

Нашими основними перевагами є широкий вибір пряжі і ниток гуртом, доступні ціни, швидка і надійна доставка в будь-який регіон країни, індивідуальний підхід до кожного, вигідні пропозиції як для постійних гуртових покупців, так і для клієнтів, які починають свій бізнес у цій галузі.

Звертайтеся до нас – ми раді допомогти Вам залучати нових клієнтів!