Контакти
м. ЧЕРНІВЦІ, вул. АЛЕКСАНДРІ, 101
РЕЄСТРАЦІЯ
Оптова торгiвля пряжею
ЗВОРОТНІЙ ЗВ’ЯЗОК
Виберіть зручний для Вас час, і наш менеджер зв'яжеться з Вами
Ім’я
Не вірно введено!
Телефон
Не вірно введено!
Зручний час для Вас
Не вірно введено!
Повідомлення
Не вірно введено!
Повідомлення надіслано!
МЕНЮ
ЗАКРИТИ МЕНЮ

Дивовижний світ пряжі

29-07-2022
Пряжа – дивовижний і дуже важливий для людства матеріал, адже з неї можна виготовити величезну кількість потрібної продукції. І визначним аспектом є її якість, оскільки від цього залежить результат кінцевого виробу.

Постійно покращуючи якість представленої продукції та умови роботи з клієнтами та партнерами, наша компанія пропонує широкий асортимент завжди актуальної та затребуваної пряжі на будь-який смак, різного складу та колірної палітри.

Багаторічна успішна робота на ринку оптової торгівлі пряжею дозволила нам здобути бездоганну репутацію, яка є талісманом успіху роботи справді професіоналів своєї справи, що допомогло компанії «Polistar» стати лідером цій галузі в Україні.

Щоб задовольнити усі смакові уподобання, ми імпортуємо пряжу провідних виробників Туреччини, Італії, Польщі, Узбекистану, В'єтнаму, Кореї, Індії та інших країн.

Пряжу з нашого асортименту Ви можете замовити або купити оптом зі складу в Чернівцях – заявка буде виконана максимально оперативно у супроводі досвідчених менеджерів компанії. Наші фахівці допоможуть Вам зорієнтуватися у представленому асортименті пряжі та докладуть максимум зусиль, щоб задовольнити запити навіть найвибагливіших клієнтів.

Також у нас є відділ контролю якості пряжі, щоб Ви не сумнівалися в характеристиках продукції. Крім цього, Вам не потрібно турбуватися про способи постачання замовленого товару на підприємство – ми гарантуємо Вам швидку та надійну доставку власним автотранспортом по всій території України.

Компанія «Polistar» працює на користь покупців, тому наша пряжа та нитки відрізняються не тільки якістю, а й доступною ціною. Ми співпрацюємо як з великими замовниками, так і з підприємцями, які тільки-но починають розвивати свій бізнес. Менеджери компанії завжди готові надати Вам грамотну консультацію та провести міні-екскурсію по нашому дивовижному світу пряжі.

Наше підприємство керується такими принципами – професіоналізмом, компетентністю та надійністю, – адже саме ці якості є запорукою успішного співробітництва.