Контакти
м. ЧЕРНІВЦІ, вул. АЛЕКСАНДРІ, 101
РЕЄСТРАЦІЯ
Оптова торгiвля пряжею
ЗВОРОТНІЙ ЗВ’ЯЗОК
Виберіть зручний для Вас час, і наш менеджер зв'яжеться з Вами
Ім’я
Не вірно введено!
Телефон
Не вірно введено!
Зручний час для Вас
Не вірно введено!
Повідомлення
Не вірно введено!
Повідомлення надіслано!
МЕНЮ
ЗАКРИТИ МЕНЮ

Соціальна допомога благодійному фонду “Незламні матусі”

25-04-2024

Допомога – вкрай важлива. Не можна залишатись осторонь соціальної підтримки країни в цей важкий для нашого народу час. Тому ми регулярно допомагаємо дитячому будинку в селі Банилів-Підгірний Чернівецької області, повністю забезпечуючи текстильною продукцією і надаючи ліки, іграшки, книги, продукти харчування. І, звісно, підтримуючи діток психологічно під час наших візитів.

Також намагаємось відгукуватись і на інші запити, щоб продовжувати в той чи інший спосіб різносторонньо допомагати усім, хто цього потребує.

Нещодавно до нас звернувся благодійний фонд “Незламні матусі”, який займається соціальною підтримкою жінок з дітьми, які опинились в кризових ситуаціях, а також психологічною, освітньою та гуманітарною допомогою. Ми радо погодились підтримати дану ініціативу та надали в необхідному обсязі нашу найзатребуванішу натуральну продукцію – м’які махрові рушники для рук та обличчя розміром 50*90 см з якісної 100 % бавовни.

Партнерство з благодійними фондами для спільної реалізації проєктів, спрямованих на підтримку жінок та дітей, є змогою для нас долучатись до важливих соціальних ініціатив, нести соціальну відповідальність, надавати реальну допомогу якісною продукцією, виробниками якої ми являємось, та бути прикладом для інших організацій – не залишатись осторонь і допомагати по тим напрямкам, яким для кожного є можливим.

Будь-яка соціальна допомога є важливим внеском та спрямована на створення кращих умов нормальної життєдіяльності. Закликаємо наших друзів та партнерів також долучатись до подібних ініціатив. Разом – ми сила, разом – до перемоги!