Контакти
м. ЧЕРНІВЦІ, вул. АЛЕКСАНДРІ, 101
РЕЄСТРАЦІЯ
Оптова торгiвля пряжею
ЗВОРОТНІЙ ЗВ’ЯЗОК
Виберіть зручний для Вас час, і наш менеджер зв'яжеться з Вами
Ім’я
Не вірно введено!
Телефон
Не вірно введено!
Зручний час для Вас
Не вірно введено!
Повідомлення
Не вірно введено!
Повідомлення надіслано!
МЕНЮ
ЗАКРИТИ МЕНЮ

20 років успіху

28-06-2024
20 років неймовірного досвіду, сильна команда професіоналів, які люблять свою справу, найкращі клієнти та постійний зріст та розвиток.

«Полістар» є одним з лідерів в Україні в сфері оптової торгівлі пряжею та нитками. Почавши працювати ще у 2003 році та активно розвиватись, ми швидко завоювали довіру клієнтів та партнерів. Ми чудово знаємо, що з гарної пряжі виходять відмінні вироби, і саме тому докладаємо максимум зусиль, щоб наша продукція радувала клієнтів не тільки широким асортиментом та рядом палітри кольорів, але і відмінною якістю.

Співпрацюючи з передовими і надійними європейськими та азійськими компаніями-виробниками, наша фірма пропонує великий вибір пряжі різнобічного складу, високої якості, актуальної та затребуваної.

Фірма також має власне виробництво на новітньому обладнанні пневмоз’єднаної нитки, латексної нитки, обплетеної з поліестером, гумки (резинки) для медичних бахіл, шапочок і масок. А у 2024 році з’явилась нова лінія виробництва нитки обплетеної з поліамідом та поліестером. Маючи власне виробництво, ми контролюємо якість продукції, пакування, вчасну доставку власним автотранспортом та пропонуємо найвигідніші умови для своїх клієнтів.

Нашими основними перевагами є широкий вибір пряжі і ниток гуртом, доступні ціни, індивідуальний підхід до кожного, швидка і надійна доставка в будь-який регіон країни, вигідні пропозиції як для постійних гуртових покупців, так і для клієнтів, які починають свій бізнес в цій галузі.

Щодня вдосконалюючи якість продукції, процеси виробництва та роботи з клієнтами, ми не зупиняємось на досягнутому та продовжуємо допомагати державі по різних напрямках у ці надскладні часи.