Контакти
м. ЧЕРНІВЦІ, вул. АЛЕКСАНДРІ, 101
РЕЄСТРАЦІЯ
Оптова торгiвля пряжею
ЗВОРОТНІЙ ЗВ’ЯЗОК
Виберіть зручний для Вас час, і наш менеджер зв'яжеться з Вами
Ім’я
Не вірно введено!
Телефон
Не вірно введено!
Зручний час для Вас
Не вірно введено!
Повідомлення
Не вірно введено!
Повідомлення надіслано!
МЕНЮ
ЗАКРИТИ МЕНЮ

Ефективні засоби проти літаючих шкідників

15-05-2024
Ось і настала довгоочікувана тепла пора року, але з цим періодом приходить і пора мух та мошок. Ці комахи не тільки відволікають своїм неприємним дзижчанням, а ще й можуть стати причиною серйозних наслідків для здоров’я. Тому вкрай важливо вчасно позбутися небажаних «гостей».

В компанії «Полістар» представлений широкий вибір засобів боротьби проти цих та інших шкідників – липкі стрічки від мух та молі, пастки для тарганів та плазуючих комах, пастки від гризунів, нетоксичний клей для лову мишей. Наша компанія є офіційним дистриб'ютором чеської компанії «Papirna Moudry», тому купуючи дані товари у нас, Ви завжди отримуєте тільки оригінал зі 100% гарантією якості.

В даній статті ми детальніше розповімо про боротьбу з мухами та плодовими мушками, оскільки саме розпочався сезон їх масової появи.

Існує понад 80 видів мух, які є переносниками збудників небезпечних інфекційних хвороб людини і домашніх тварин. Найбільшої чисельності досягає кімнатна муха, яка постійно залітає в закриті приміщення людей, кухні, в магазини, заклади громадського харчування, приміщення для утримання домашніх тварин. Щоб ефективно з ними боротися, насамперед потрібно зрозуміти їх життєвий цикл.

Життєвий цикл звичайної хатньої мухи від яйця до дорослої комахи, здатної розмножуватися, триває 7-14 днів. Дорослі особини відкладають до 400 яєць. Плодова мушка має трохи довший цикл — 8-30 днів і здатна відкласти до 900 яєць. За один сезон пара мух дає мільйони нащадків.

Боротьба з мухами та мушками заснована в першу чергу на суворому дотриманні санітарно-гігієнічних і винищувальних заходів у помешканнях людей, серед яких:

1. Не допускати мух у приміщення, в чому допоможе облаштування москітних сіток на вікнах.
2. Використання високо ефективних механічних засобів – липкі стрічки, мухоловки, інсектициди.
3. Важливим заходом профілактики є захист харчових продуктів та збереження їжі в холодильнику.
4. Щільно закривати пляшки з солодкими напоями.
5. Знищення джерел поширення мошки – зіпсовані продукти, овочі, фрукти.
6. Не зберігати сміття протягом тривалого часу.

Варто зауважити, що інсектициди застосовують у вигляді вологої дезінсекції, обробляючи ними стіни, вікна, навіть тварин і у вигляді отруйних принад. Але мухи дуже швидко звикають до отрутохімікатів, тобто у них виробляється досить стійка резистентність, існують навіть покоління мух, на яких вже не діють деякі відомі інсектициди. На це потрібно зважати. Тому липкі стрічки наразі є найефективнішим засобом боротьби з мухами.

В продажі в ТОВ «Полістар» є декілька ефективних різновидів липких стрічок для боротьби з цими шкідниками:

Липка стрічка від мух на вікно
Односторонній клейкий пояс з приманкою, який забезпечує ефективне уловлювання кімнатної мухи (Musca domestica) і плодової мошки (Drosophila melanogaster). Липка стрічка має на задній стороні клейкий пояс з червоною захисною фольгою для прикріплення пастки на скло вікна. Пастки виробляються двох видів: без друку і з нанесенням кольорового малюнка. Пастка, ефективна для всіх видів комах, що літають в отворах вікон.

Липка смуга від мух EcoBand
Одностороння липка смуга Ecoband з принтом, який збільшує її привабливість для мух. Розмір пастки 325 мм на 100 мм. Клей містить ефективну приманку, яка приваблює передусім кімнатну муху. Необхідно тільки зняти з клеючої смуги захисний папір, і пастка готова до використання. Пастку можна скатати в кільце клеїти поверхнею назовні або всередину або просто повісити куди-небудь. Клей не висихає, а сама продукція виготовлена з міцних і якісних матеріалів, що найбільш часто відзначають споживачі при використанні продукту.

Липка стрічка від фруктових і кімнатних мух Fly Stick
Липка стрічка від мух і комах, що літають, продається у вигляді циліндра. Завдяки своєму унікальному вигляду та ефективній приманці, Fly Stick є чудовою альтернативою класичній липкій стрічці. Fly Stick призначена насамперед для уловлювання фруктової мухи (Drosophila), кімнатної мухи (Musca Domestica) та інших настирливих комах. Завдяки блискучій поверхні клеючої частини продукту, вона ще привабливіша для мух. Спільно з дослідницьким відділом Словацької Академії наук, чеська компанія «Papirna Moudry» створила стійкий клей до високих температур та ультрафіолетового випромінювання, з довгою стійкістю та максимальною моментальною клейкістю – достатній лише мінімальний контакт комах із клеєм, щоб приклеїтися.

Липка стрічка від мух для стаєнь і хлівів StableBand
Односторонній клеючий пояс розміром 10 х 0,3 м, скручений в рулон розміром 300 х 55 мм. Рулон має металевий гачок, щоб зручно було повісити його в потрібне місце. Пастка ефективна для уловлювання кімнатної мухи та мух, які знаходяться в хлівах і стайнях. Рулон клеючого пояса можна розгорнути на необхідну довжину, або на всю довжину повністю, і найкраще – повісити під стелю. Клеючий пояс виготовлений з якісного напівсиліконового паперу, щоб липку стрічку легко було розгорнути і клей залишався тільки на стороні клеючого поясу. Папір міцний і не рветься під час розмотування. Клей не висихає і містить ефективну приманку.

Липкі стрічки Ecostripe
Ecostripe – двосторонній клеючий пояс, який забезпечує ефективне вловлювання кімнатної мухи. Ключовим параметром є якість клею. Клей зроблений так, що клеюча сила не перешкоджає легкому витягуванню пояса з гільзи, а його миттєва клеюча здатність та липкість забезпечують уловлювання мухи навіть при слабкому контакті з клеєм.

Липка стрічка Ferokap
Це двосторонній клеючий пояс з приманкою-феромонами, який забезпечує ефективне уловлювання основних видів харчової молі та містить приманку для надійного уловлювання кімнатної мухи. Привабливість, а також ефективність продукції доведена випробуваннями в лабораторіях і використанням на практиці.

Для деталей та оформлення оптових замовлень – напишіть, будь ласка, Вашому персональному менеджеру, або подзвоніть за телефоном: +38 050 374 51 11
Каталог усієї продукції даної категорії можна знайти за посиланням:
www.polistar.com.ua/ua/catalog/195469-Lipk-strchki-vd-muh-mol.html